En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, daha lüks itimatlı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit uyma eden bir firmayız.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, iyi fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya doğru açılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hengâm serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yol Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı Yangın Kapısı teselsül otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapısı camlı mümkün.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdivenleri dokumalırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma celi kuruluşlarda 120cm, şiddetli katlı daire binalarında 90cm vâsiliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page